Ortatepe Öğretmen Erol Yalçınkaya Ortaokulu

Vizyon: BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak;Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak,Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak,Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek,Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla ilerlemelerini sağlamak,Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: ortaokul:08.20 - 15.00 ilkokul:08.20 - 14.05
Isınma: ELEKTRİKLİ KALORİFER ISITMA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Mart Dönemi tTbitak Bilim Fuarı sergisi
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda Anaokul,İlkokul ve Ortaokul dahil toplamda 170 öğrenci vardır.
Diğer Hususlar: Sınıflarımızda Akıllı Tahta bulunmamaktadır.

WEB - https://ortatepeerolyalcinkayaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTATEPE MAH. ORTATEPE KÜME EVLERİ NO 13 BOZOVA / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM ilkokul-ortaokul birlikte

Yerleşim Yeri - Ortatepe(curnus) köyü

Adres - ORTATEPE MAH. ORTATEPE KÜME EVLERİ NO 13 BOZOVA / ŞANLIURFA

Ulaşım ÖĞRETMENLERİMİZ OKULA KENDİ ARAÇLARIYLA BOZOVA,ADIYAMAN,YAYLAK YASLICA ve ATATÜRK BARAJI LOJMANLARINDAN GELİP GİTMEKTEDİRLER

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Urfa merkeze yaklaşık 65 km Bozova´ya Atatürk Barajı ve DSİ Pansiyonuna 17km UZAKLIKTADIR Adıyaman Merkeze 55 km uzaklıktadır Adıyaman´a 55km uzaklıktadır.